Педагогічна практика з музичного мистецтва!

Студенти 3 курсу спеціальності «Музичне мистецтво» проходять навчальну педагогічну практику у Першій українській гімназії імені Миколи Аркаса. 7 і 8 жовтня 2019 року студенти під керівництвом доцента Аристової Л. С., кандидата педагогічних наук, керівника педагогічної практики, провели музично-виховний захід патріотичного спрямування з     5-ми класами на тему  «Подорож в країну Мистецтва.  Українське мистецтво».

Гімназисти із захватом відвідували королівства Музики та Образотворчого мистецтва, показали свою креативність та музичність.

Майбутні вчителі захопили учнів іграми на клавесах і стаканчиках, разом з ведучими Шевчик Юлією і Жар Інною гімназисти відгадували загадки і танцювали, з Малихіною Юлією – співали, разом з королевою Музики (Казаріна Марія) та королевою Кольору (Джембуляк Каріною) утворювали оркестр з власного тіла («боді перкашн»), змагаючись з Туманом (Деренюга Анатолій), який захопив у полон ноти та кольори, мандрували до Мудреця (Спіро Світлана).

Дякуємо адміністрації Першої української гімназії імені Миколи Аркаса за створені умови для проходження практики, атмосферу доброзичливості і толерантності, вчителю музичного мистецтва Козці Т.В., вчителю вищої категорії, «вчителю-методисту» за допомогу у проведенні навчальної практики.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *