Колектив кафедри спеціальної освіти, студенти і випускники спеціальності 016 Спеціальна освіта щиро вітають з ювілейним днем народження

Колектив кафедри спеціальної освіти, студенти і випускники спеціальності 016 Спеціальна освіта щиро вітають з ювілейним днем народження

Савінову Наталію Володимирівну,

доктора педагогічних наук, професора, завідувача кафедри спеціальної освіти, фундатора спеціальності 016 Спеціальна освіта у Миколаївському національному університеті імені В.О.Сухомлинського.

За 10 років існування спеціальності Наталія Володимирівна як талановитий керівник і професіонал високого рівня змогла не лише створити колектив однодумців-професіоналів у галузі спеціальної освіти, а й досягти стабільно високих показників діяльності кафедри.

Щорічні перемоги студентів у Всеукраїнських наукових та науково-методичних конкурсах, численні публікації у наукометричних, зарубіжних та фахових виданнях, науково-методичні доробки у вигляді посібників, методичних рекомендацій та монографій, успішна робота волонтерської організації «Відкрите серце», організація та проведення наукових конференцій, семінарів, виховних заходів, проходження міжнародних стажувань та акредитацій, – далеко не всі складові її натхненної творчої праці. І завжди  залишається чарівною жінкою, прекрасною дружиною і мамою, гарною колегою і вірним другом, просто чудовою людиною.

Бажаємо шановній Наталії Володимирівні по-справжньому весняного сонячного настрою, міцного здоров’я і родинного затишку, нових творчих ідей та невичерпної енергії для високих звершень!!! Ми пишаємось Вами!!!

З Днем народження Вас, Наталіє Володимирівно, вітаємо!

Міцного здоров’я, оптимізму, щастя, успіхів бажаємо,

Віри Вам, любові, надії, і щоб збувалися всі Ваші мрії!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *