УВАГА!!! ВИБОРИ ДО ОРГАНІВ СТУДЕНТСЬКОГО САМОВРЯДУВАННЯ (ПЕРЕДВИБОРЧА ПРОГРАМА ДАРІЇ ТРИГУБ НА ПОСАДУ ГОЛОВИ СТУДЕНТСЬКОЇ РАДИ ФАКУЛЬТЕТУ)

Привіт, мене звати Тригуб Дарія Олегівна студентка 3 року навчання, факультету педагогіки та психології, спеціальності 016 «Спеціальна освіта». На посаді голови студентської ради факультету планую:

  1. Сприяти адаптації студентів першого року навчання, давати ширшу можливість для самореалізації. Півпрацюючи з тьюторами стимулювати студентів першого курс ставати активними учасниками університетського життя.
  2. Створювати умови для творчого і культурного розвитку студентів  університету. Організовуючи та проводячи найрізноманітніші свята на нашому факультеті де кожен зможе проявити себе.
  3. Модернізувати проведення вже традиційних культурно-масових заходів та сприяти проведенню івентів нових форматів. Наш факультет славиться купою традиційних заходів, та час дистанційного навчання диктує нам свої правила.
  4. Допустити ширшу свободу для наукової творчості студентів університету,  створити майданчики для суспільних дискусій та обміну думками. Залучаючи студентів до науково-практичних конференцій, різноманітних конкурсів.
  5. Проводити активну інформаційна діяльність, а саме поширення оголошень, афіш в університеті і в соціальних мережах. Для ефективного інформування студентів нашого факультету та проведення агітації для збільшення вступників на спеціальності нашого факультету.
  6. Розширити базу для дозвілля студентів, сприяти розвитку неординарних підходів для відпочинку. Аби студентам було комфортно навчатись на нашому факультеті.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *