Просвітницька діяльність кафедри соціальної роботи на День міста

Кафедра соціальної роботи МНУ ім. В.О. Сухомлинського та  «Університет третього віку» привітали городян з Днем народження міста

16 вересня 2017 року наше рідне місто відзначило свій 228 рік народження. Посмішки, гарний настрій та краса рідного міста створювали атмосферу гармонії та доброзичливості. На честь цього свята відбулося багато цікавих заходів. В цьому заході прийняла участь також і кафедра соціальної роботи Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського. Представлена спеціальність «соціальна робота»: умови вступу, працевлаштування студентів, контактна інформація. Всі бажаючі городяни міста та гості мали можливість ознайомитись із спеціальністю «соціальна робота» та відмітити її переваги у сучасному суспільстві. Викладацький склад кафедри соціальної роботи демонстрував здобутки кафедри та залучав молодь до сучасної професії «соціальна робота».

Викладачі та студенти кафедри соціальної роботи представили на зазначеній виставці Освітній центр “Університет третього віку”, який працює на базі кафедри вже сьомий рік. Учасники заходу давали детальну інформацію щодо навчання в університеті для людей поважного віку, адже бажаючих записатись на навчання в освітній центр виявилось чимало.

Під кінець заходу до нас завітав мер міста Олександр Сенкевич, який звернув увагу на досягнення та нагороди якими відмічений даний проект та привітав усіх із святом і побажав нових досягнень.

       Колектив студентів і викладачів кафедри «Соціальна робота» з директором й заступниками міського департаменту праці та соціального захисту населення.

        Майбутні студенти записуються в університет третього віку.

            Студенти 1 курсу спеціальності «соціальна робота» залучились до виставки присвяченої Дню міста разом з колективом кафедри соціальної роботи.

Мер міста Миколаєва цікавиться нашою роботою. Світлина  на згадку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *