Дню соціального працівника присвячується: Посвята першокурсників у професію «Соціальна робота»

Проголошення клятви на вірність професії – це урочиста подія й одночасно гарна традиція яка вже всьоме відбулась на спеціальності «Соціальна робота» в Миколаївському національному університеті імені В.О.Сухомлинського. 15 листопада 2017 року о 13:00 в актовій залі університету відбулась урочиста посвята студентів першого курсу в професію «Соціальний працівник».

Свято як завжди відвідали почесні гості заходу – керівники установ праці та соціального захисту населення, освітніх установ, недержавних організацій, ну і звісно, студенти та викладачі факультету педагогіки та психології.

Наших першокурсників привітали: директор територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Любов Іванівна Самерханова, проректор з науково-педагогічної роботи – Ситченко Анатолій Люціанович, декан факультету педагогіки та психології – Кузнецова Олена Анатолівна, завідувач кафедри соціальної роботи – Букач Микола Миколайович.

Підтримали першокурсників не тільки студенти старших курсів спеціальності, а й випускники, які вже закінчили університет і працюють на благо міста. Адже Посвята в професію – це свято усієї спеціальності «Соціальна робота»

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *