ЗНАЙОМСТВО СТАРШОКЛАСНИКІВ ВЕСЕЛИНІВСЬКОГО РАЙОНУ З НАЙДУШЕВНІШИМ ФАКУЛЬТЕТОМ УНІВЕРСИТЕТУ

Сприяти свідомому професійному самовизначенню у старшому шкільному віці, допомогти учням 10-11 класів віднайти себе у розмаїтті спеціальностей, за якими здійснюється підготовка в МНУ імені В.О. Сухомлинського – одне із важливих і почесних завдань як для професорсько-викладацького складу, так і для студентів волонтерів-профорієнтологів.

24 листопада 2017 р. відбулося цікаве, інтерактивне знайомство старшокласників Веселинівського району Миколаївської області зі спеціальностями факультету педагогіки та психології. Про важливість щирості і душевності в діяльності майбутніх психологів, соціальних працівників, фахівців зі спеціальної освіти та креативну складову душі спеціалістів з музичного мистецтва розповідали представники викладацького складу факультету: Д.В. Прасол, Л.А. Опанасенко, Т.М. Іванова, викликавши щире зацікавлення в учнів.

Потенційним абітурієнтам також було презентовано особливості вступної кампанії 2018 р., перелік конкурсних предметів для вступу на навчання для здобуття освітнього ступеня бакалавра, розкрито специфіку професійної підготовки та особливості працевлаштування випускників. Особливий інтерес і пожвавлення викликала у наших юних гостей відеопрезентація студентського життя, насичена подіями і світлинами, що їх відображують.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *