Університет-теріторія вільна від корупції.

14 грудня  в рамках програми « 10 кроків проти корупції» на факультеті педагогіки та психології відбувся студентський форум « Університет-теріторія  Закону». Зі студентами зустрівся начальник Миколаївського відділу Миколаївської місцевої прокуратури №1 Максим Митрофанов. Він зосередив увагу присутніх на етичних та карних сторонах явища корупції, застерігав від спроб вирішення питань не правовими шляхами, роз’яснив  що може розцінюватися як хабар і нагадав про відповідальність суб’єктів навчання  у разі скоєння корупційних дій.

Тема розмови викликала жвавий інтерес у учасників форуму, студенти та викладачі ставили питання та отримали відповіді, поради та рекомендації щодо того, як поводитися у ситуації, яку можливо кваліфікувати як корупційну.

Слід зазначити, що такі зустрічі проводяться  вже втретє, і, сподіваємося, результатом стане свідоме відношення студентів до навчання і розуміння  відповідальності  за власні вчинки.

У четвер, 14 грудня 2017 року, зі студентами Національного університету ім. В.О. Сухомлинського зустрівся начальник Мик…

Опубліковано Прокуратура Миколаївської Області 14 грудня 2017 р.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *