ПОДЯКА ЗА ДОПОМОГУ В ПРОВЕДЕННІ МІЖНАРОДНОГО ФЕСТИВАЛЮ «РУХ ПРОДОВЖУЄ МОЛОДІСТЬ»

ПОДЯКА

ЗА ДОПОМОГУ В ПРОВЕДЕННІ МІЖНАРОДНОГО ФЕСТИВАЛЮ

«РУХ ПРОДОВЖУЄ МОЛОДІСТЬ»

16 по 19 травня 2018 року в місті Миколаєві, з ініціативи викладачів кафедри соціальної роботи Миколаївського національного університету імені В.О.Сухомлинського (Микола Миколайович Букач, Наталія Василівна Клименюк, Дмитро Вікторович Прасол, Віра Миколаївна Ярошенко), відбувся міжнародний фестиваль для людей поважного віку «Рух продовжує молодість», який є одним із етапів Європейського фестивалю «Life is Beautiful».

Програма фестивалю складалась із декількох напрямів: показові виступи творчих колективів у номінаціях: хорове виконання, вокальне виконання, народний танець, спортивний танець; спортивні змагання у видах спорту: шахи, шашки, лазерна стрільба, волейбол, настільний теніс, дартс, пітанк, легка атлетика, бадмінтон. Екскурсійна програма дозволила гостям фестивалю ознайомитись із визначними пам’ятками нашого міста.

Усі колективи які виступали на сцені мали неперевершений успіх, адже кожен відрізнявся своєрідністю та самобутністю, яка полягала у піснях, костюмах, емоційних проявах тощо. Не відставали від артистів і спортсмени – завзяті, сильні, цілеспрямовані!

Та таке масштабне свято могло б і не відбутись якби не допомога багатьох людей – справжніх фахівців своєї справи. Тож, організатори фестивалю ВИСЛОВЛЮЮТЬ ЩИРУ ВДЯЧНІСТЬ усім, хто так чи інакше надавав допомогу в проведенні фестивалю на різних етапах підготовки.

Насамперед дякуємо людям, які допомогли вирішити проблему пов’язану з фінансовими питаннями, серед них: Криленко Володимир Ігорович – перший заступник міського голови, Шуліченко Тетяна Василівна директор департаменту економічного розвитку Миколаївської міської ради, Диндаренко Сергій Іванович – заступник міського голови.

Також щиро вдячні представникам управління з питань культури та охорони культурної спадщини Миколаївської міської ради. Саме фахівці зазначеного управління: Любаров Юрій Йосипович – начальник управління з питань культури та охорони культурної спадщини Миколаївської міської ради, Бондар Людмила Володимирівна – директор Миколаївського міського палацу культури та урочистих подій, Ахтимович Ганна Ігорівна – заступник директора палацу культури та урочистих подій, Силенко Тетяна Василівна – головний бухгалтер палацу культури та урочистих подій, розв’язували множинні питання що стосувалися культурної програми нашого фестивалю: екскурсій, виступів творчих колективів, транспортних перевезень тощо.

Велика подяка нашим надійним партнерам, які завжди допомагають в організації культурно-мистецьких заходів: Мицику Сергію Васильовичу – директору Миколаївського коледжу культури і мистецтв, та викладачам коледжу – Бінденко Катерині Олександрівні й Нікітіній Олені Миколаївні.

Найщирішу вдячність висловлюємо фахівцям управління у справах фізичної культури і спорту Миколаївської міської ради: Машкіну Олегу Валерійовичу – начальнику управління у справах фізичної культури і спорту Миколаївської міської ради, Чуприні Наталії Петрівні – начальнику фінансово-економічного відділу управління у справах фізичної культури і спорту, Артюх Світлані Миколаївні – начальнику учбово-спортивної та організаційної роботи управління у справах фізичної культури і спорту Миколаївської міської ради, завдяки допомозі яких відбулися змагання у багатьох видах спорту та переможці отримали заслужені нагороди.

Не можемо не подякувати нашому гарному партнеру, із якими нас пов’язує багаторічна співпраця в напрямку роботи з людьми поважного віку – Миколаївському міському територіальному центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) в особі Самерханової Любові Іванівни та її колег. 

Слова подяки також висловлюємо ректору Миколаївського національного університету імені В.О.Сухомлинського – Будаку Валерію Дмитровичу Завдяки допомозі багатьох підрозділів університету учасники фестивалю мали можливість виступати в прекрасні актовій залі, змагатися в лазерній стрільбі на базі військової кафедри, змагатися в спортивних залах університету, відпочити на чорноморському узбережжі в таборі Моряна.

Особливу подяку, від імені всіх організаторів і учасників свята висловлюємо Миколаївському міському голові – Сєнкевичу Олександру Федоровичу. Адже фестиваль «Рух продовжує молодість» було успішно реалізовано в заплановані терміни саме завдяки своєчасній участі й підтримці нашого мера.

Ще раз дякуємо всім за відмінну роботу й висловлюємо надію, що це лише успішний початок гарної співпраці яка в майбутньому буде мати продовження на благо людей третього покоління. Адже люди, які віддали значну частину свого життя розбудові нашого суспільства заслужили право на цікаве та щасливе довголіття.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *