НАУКОВИЙ ПІКНІК: ПСИХОЛОГІЯ ДЛЯ МАЛЕЧІ ТА ДОРОСЛИХ

16 червня 2018 р. кафедра психології взяла активну участь у проведенні міського заходу «Науковий пікнік», мета якого полягала у популяризації наукової діяльності та наукових здобутків в умовах неформального спілкування.

Під керівництвом викладачів кафедри психології було організовано функціонування дослідницької локації психодіагностичної спрямованості «Мої професійні перспективи». Студенти-волонтери спеціальності «Психологія» Болібок Д., Висоцький А., Трибухіна О., Харченкова К. були ведучими психологічних профорієнтаційних ігор для дітей різної вікової групи (починаючи від 5 до 16 років): «Що до чого: професії», «100 кроків професійного вибору»); Ковальчик Ю. проводив опитування потенційних абітурієнтів спеціальності щодо співвіднесення їх особистісних ресурсів з психограмою професії психолога.

Захід став чудовим майданчиком для плекання нових знань і досвіду: учасники знайомилися з розмаїттям сучасних професій, їх специфікою, психологічними основами професійного самовизначення, а представники психологічної локації набували досвіду практичної діяльності. Сподіваємося, що подібні заходи стануть традиційними для нашого навчального закладу та міста.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *