“Ліга Сміху” в МНУ імені В.О.Сухомлинського

19 листопада у рамках ювілейного туру «Ліга сміху» завітала до найстарішого на Півдні України закладу вищої освіти – МНУ імені В.О.Сухомлинського.

Концертний тур з нагоди п’ятиріччя Чемпіонату України з гумору «Ліга сміху» відбувається безкоштовно у закладах вищої освіти України. Загалом заплановано 90 концертів. Першим гостей-гумористів приймав Київський політехнічний інститут. Відразу зі столиці челендж приїхав до Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського.

Дякуючи активним студентам факультету педагогіки та психології на чолі з їх деканом Оленою Анатоліївною Кузнецовою на університетській сцені запалювали найкращі команди «Лігосмішників»: «Отдыхаем вместе», «Ветераны космических войск» та чемпіони ІІІ сезону «Загорецька Людмила Степанівна».

Гумористи дали 2 концерти о 15:00 та о 19:00, і не дивлячись на складні погодні умови та штормове попередження, в залі був повний аншлаг. До пізнього вечора студенти не відпускали своїх кумирів, поки не отримали автографи та селфі, зарядившись шаленим позитивом на навчання та наближаючу зимову сесію.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *