ЮНІ ТА ТАЛАНОВИТІ ПСИХОЛОГИ

8 лютого 2019 р. в МНУ імені В.О. Сухомлинського відбувся захист конкурсних наукових робіт вихованців МАН секції «Психологія». Старшокласники м. Миколаєва та області успішно презентували результати своїх перших психологічних досліджень з актуальних питань психологічної науки і практики.

Члени конкурсної комісії – І.М. Кучманич, І.Є. Чугуєва, Л.А. Опанасенко (викладачі кафедри психології факультету педагогіки та психології університету) відзначили розмаїття наукових пошуків школярів, а також достатньо вагомий рівень оволодіння юними психологами психодіагностичними методами емпіричних досліджень.

В якості «інформаційного бонусу», по завершенню конкурсу, для старшокласників і супроводжуючих їх психологів було запропоновано презнетацію-знайомство з сучасними трансформаційними іграми як методом роботи психолога-практика від студентки-магістрантки спеціальності «Психологія», консультанта центру психологічної служби університету Г.Л. Любінецької.

Переконані, що інтерес до професії психолога у юних манівців з кожним днем буде зміцнюватися. Готові допомогти їм стати справжніми фахівцями різних психологічних практик і щиро запрошуємо на навчання в наш університет!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *