Інноваційні технології у педагогіці

09.04.2019 р. студенти спеціальності «Психологія» ІІ та ІІІ курсу відвідали Миколаївську обласну універсальну наукову бібліотеку ім. О. Гмирьова.  В бібліотеці відбувся урочистий захід, присвячений інноваційним технологіям в педагогіці, особлива увага була приділена роботі психолога з дітьми, які мають особливі потреби.

Під час заходу студенти ознайомились із сучасними технологіями, що використовуються в освітніх закладах країни, та різноманітними аспектами готовності педагога до змін у навчально-виховній діяльності.

Учасникам були представлені нові наукові, науково-популярні та довідкові професійні видання з фондів бібліотеки, що допоможуть підготовці майбутніх висококваліфікованих фахівців.

Також студенти відвідали виставку старих видань бібліотеки, господарями бібліотеки були запрошені до основних фондів. Отримали враження від великої кількості представлених  старих книг, газет та нових видань сучасності.

Учасники заходу дуже вдячні персоналу Миколаївської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. О.Гмирьова за надану інформацію та яскраві враження!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *