“Гендерний паритет”

14 лютого 2020 року у Миколаєві відбулася координаційна зустріч на тему «Стан, проблеми та перспективи розвитку жіночого лідерства – представництва у політичній, науковій сферах, органах виконавчої влади і місцевого самоврядування на національному та місцевому рівнях» , організатором якої виступила доцент кафедри соціальної роботи Миколаївського національного університету імені В.О.Сухомлинського, кандидат політичних наук, Ярошенко Віра Миколаївна.

На заході піднималися соціально важливі питання, пов’язані з гендерною рівністю, міграційними процесами серед жінок та чоловіків та інші нагальні питання, що турбують громадськість.

Наукову ланку жіночого представництва представляли співробітники МНУ імені В.О.Сухомлинського, серед яких проректорка з науково-педагогічної роботи, доцент Кузнецова О.А., декан факультету педагогіки та психології доц. Олексюк О.М., завідувачка кафедри соціальної роботи проф. Рогальська-Яблонська І.П., доцент кафедри соціальної роботи Султанова Н.В.  Захід було відкрито гімном ЄвроСоюзу та гімном України у виконанні студентського хорового колективу «Барви» кафедри музичного мистецтва під керівництвом  доцента Парфентьєвої І.П., концертмейстер – Богдан А.В.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *