КРАЩИЙ МОЛОДИЙ ДІЯЧ КУЛЬТУРИ!!!

 

Кафедра музичного мистецтва факультету педагогіки та психології Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського та дружня студентська родина щиро вітає викладача

Тютенко Анну Олегівну з перемогою у конкурсі «Молода людина Миколаєва» 2020 у номінації «Кращий молодий діяч культури».

     

Конкурс організовано ГО «Правозахисне об’єднання «Ти ж юрист» за підтримки управління молодіжної політики. Його мета – виховання активної громадської позиції у молоді, відзначення кращих молодих спеціалістів, підтримка обдарованої молоді міста. Захід такого формату відбувається у Миколаєві вперше. За правилами взяти участь у ньому мали змогу громадяни України віком від 14 до 35 років. Свою кандидатуру подавали самостійно або за рекомендацією організацій та установ. Переможців обирала спеціальна конкурсна комісія.

Анна Олегівна – викладач кафедри музичного мистецтва факультету педагогіки та психології МНУ імені В.О. Сухомлинського. Під її керівництвом студенти стають переможцями та лауреатами міжнародних та всеукраїнських конкурсів і фестивалів. А. Тютенко є актрисою театру мініатюр «Уездный город N» та ведучою солісткою оперно-вокальної студії імені Н. Западинської, де зіграла головну роль у виставі «Сватання на Гончарівці». Також Анна Тютенко учасниця народного жіночого академічного хору імені С.Г. Фоміних і засновниця та солістка гурту «Light cloud», який невдовзі презентує свій перший студійний альбом.

   

Миколаївський національний університет імені В.О.Сухомлинського вітає з перемогою Тютенко Анну Олегівну!

Бажаємо натхнення, невичерпної творчості та подальших перемог!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *