Вчимося ораторській майстерності

Яскравим завершенням вивчення курсу «Педагогічна деонтологія, риторика, культура мовлення корекційного педагога» став для першокурсників 167 групи Конкурс ораторської майстерності. Це один із творчих конкурсів професійного спрямування, який щорічно проводиться кафедрою спеціальної освіти з ініціативи доцента Середи І.В.

Протягом кількох тижнів студенти готували матеріали та розробляли свої промови з актуальної тематики: проблем спілкування, соціальної рівності і толерантності, гармонії особистого і професійного розвитку, екології, здорового способу життя і т. ін. А потім виголошували свої промови, намагаючись переконати аудиторію, з дотриманням основних правил риторики. У якості експертів цього разу теж були студенти.

Переможцями конкурсу стали Терещенко Діана і Комар Поліна, друге місце виборола Кузьміна Катерина, третє розділили Строкоус Тетяна та Здражевська Дар’я. І тільки на 1 бал від них відстали Макаренко Вікторія і Шевченко Катерина. Вітаємо переможців і всіх учасників конкурсу! Упевнені, що вміння грамотно висловлювати і доводити свої думки, аргументувати, дотримуватись вимог культури мовлення, артикуляційної та інтонаційної виразності обов’язково стануть у нагоді майбутнім спеціальним педагогам.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *