“FRIENDS”: КВЕСТ ДЛЯ ПЕРШОКУРСНИКІВ

“ДРУЗІ”..Як багато сенсу у цьому слові!

“І це ж точно про студентів нашого факультету” – подумали ми зі студентським активом та вирішили згуртувати наших першокурсників і одночасно ближче познайомитись з ними. І що для цього краще підходить?! Звісно, командна робота задля досягнення спільної мети!

Такою командною роботою для студентів спеціальностей “Середня освіта (Музичне мистецтво)”, “Спеціальна освіта”, “Середня освіта (Історія)”, “Історія та археологія” стали творчі випробування у формі факультетського квесту “FRIENDS”, протягом яких вони і свою згуртованість мали можливість перевірити і те, наскільки добре вони вже знайомі з МНУ імені В. О. Сухомлинського, і свої вміння креативно підходити до вирішення різноманітних нестандартних ситуацій!

На кожній локації вирували емоції: старшокурсники, які чекали там на першачків з певними завданнями, вже дуже скучили за атмосферою класних заходів і прагнули насолодитись цим на всі 100%, а молодому поколінню студентства кортіло зарекомендувати себе з найкращої сторони! З поєднання цього усього вийшов чудовий захід, який однозначно стане незабутньої віхою #Студентськоїісторії2021, які тільки розпочинається!

Перемогу ж у квесті святкували енергійні, відчайдушні та дуже згуртовані дівчатка – студентки спеціальності “Спеціальна освіта”, з чим ми їх щиро і вітаємо! А до наших вітань студентський профком (Анастасія Касьянова, ти молодець!) додав і чималеньку коробочку солодощів, аби у житті дівчатам позитиву не бракувало! Друге і третє місця посіли відповідно студенти спеціальності “Середня освіта (Музичне мистецтво)” та збірна команда спеціальностей “Середня освіта (Історія)” і “Історія та археологія”, які також не залишились без грамот і солоденьких подаруночків!

Віват, переможці! Віват, призери! Віват, згуртована студентська родина факультету педагогіки та психології!

ДЯКУЄМО ЗА ЧУДОВІ ЕМОЦІЇ усім учасникам заходу!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *