УЧАСТЬ СТУДЕНТІВ У ЗАГАЛЬНОУНІВЕРСИТЕТСЬКОМУ ТУРНІРІ З ГРИ “МАФІЯ”

“МАФІЯ” в університеті?!

Так-так, ви все правильно прочитали! Втім, не лякайтесь, мова не про злочинні угруповання, а про гру, яка дуже подобається нашим студентам та викладачам! І ми користуємось кожною нагодою, аби взяти у ній участь!

21 та 22 вересня 2021 року за ініціативи Психологічної служби МНУ імені В. О. Сухомлинського та її волонтерів (І ТУТ МИ ТІШИМОСЬ, БО ЦЕ СТУДЕНТИ ТА ВИПУСКНИКИ нашої спеціальності “Психологія” – Марія Кузьмина, Вікторія Осіпова, Ольга Трибухіна – дякуємо, ВИ КРУТІ!), фахівця відділу комунікацій Людмили Степанюк, студентського активу університету, профкому та студентських тьюторів відбувся міні-марафон цієї гри! Спочатку поринули в атмосферу “міста і злочинів, що там відбуваються”, наші студентські тьютори, а потім – першокурсники та бажаючі з усіх курсів, спеціальностей та факультетів, а також співробітники та викладачі!

Ця гра – дуже класна можливість розкритись з нової, іноді навіть для себе, сторони, а також познайомитись з цікавими людьми і просто провести час у позитивній, насиченій емоціями, атмосфері, що усі ми власне і зробили!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *