Координаційна рада з питань розвитку козацтва в Україні при КМУ нагородили спеціальною відзнакою 38 захисників України, в тому числі студента 2 курсу спеціальності “Психологія” Грушая Максима. Щиро вітаємо та вклоняємося вчинкку наших захисників!!!

17 жовтня 2021 року у місті Києві у Свято-Михайлівському Золотоверхому монастирі відбулося нагородження 38 козаків – українських захисників, з яких 9 – посмертно, відзнакою Координаційної ради з питань розвитку козацтва в Україні при Кабінеті Міністрів України.

Відзнака встановлена для відзначення громадян України, що відносять себе до козаків та інших громадян України, за визначні особливі заслуги по захисту державної незалежності та територіальної цілісності України, вагомий особистий внесок у відродження та розвиток Українського Козацтва, за значні досягнення у справі виховання молодого покоління громадян-патріотів України за козацькими традиціями.

Серед осіб, яким вручено почесну нагороду є студент факультету педагогіки та психології Миколаївського національного університету імені В.О.Сухомлинського, спеціальності 053 Психологія Грушай Максим!!! Максиме, ми пишаємося такими студентами, зичимо міцного здоров я, миру та добра!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *