Формування національної свідомості студентської молоді засобами музичного мистецтва

17 травня студенти та викладачі кафедри «Музичного мистецтва»  МНУ ім. В.О.Сухомлинського взяли участь у науковій конференції «Формування національної свідомості студентської молоді засобами музичного мистецтва».

 

Учасники конференції, що працювали в секції, сконцентрували свою увагу на проблемах національної свідомості у підготовці майбутніх вчителів в контексті становлення нової школи в Україні.

Цій визначальній проблемі була присвячена студентська Всеукраїнська науково практична конференція Миколаївського національного університету ім..В.О.Сухомлинського «Гуманістичні ідеї В.В.Сухомлинського як фактор саморозвитку особистості», головна мета якої – оприлюднити результати ґрунтовної і широкомасштабної науково дослідної роботи потужного колективу науковців.

У роботі секції брали участь 7 викладачів і 15 студентів кафедри музичного мистецтва. На засіданні секції заслухано і обговорене 12 доповідей.

Відзначаючи можливість напрацювань конференції щодо Державної національної доктрини визначено головну мету: виховання майбутніх педагогів на сучасному етапі — це високопрофесійна підготовка сучасного педагога, передача молодому поколінню соціального досвіду, його національної ментальності і на цій основі формування особистісних рис громадянина України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *