ЧАС ІДЕ І ЗМІНЮЮТЬСЯ РОЛІ

Майже рік тому, восени 2017 р., кафедра психології проводила фестиваль психологічних практик «Стожари», створивши унікальний майданчик для практичного ознайомлення старшокласників міста, студентів-психологів, психологів-практиків із сучасними методами та техніками надання психологічної допомоги. Калейдоскоп майстер-класів та тренінгів нікого не залишив байдужим, занурюючи гостей у дивовижний світ психології. Для багатьох учнів це було перше знайомство з тренінговою формою роботи.

Декілька старшокласників-учасників фестивалю цієї осені долучитися до нашої студентської сім’ї і наприкінці вересня 2018 р. вже зробили перші практичні кроки, вправно тренуючись у проведенні поки що простих елементів тренінгового заняття. Відзначимо, що їх цікавість до тренінгової роботи, ініціативність, креативність та відповідальність стає хорошою основою для плекання нової плеяди психологів-тренерів.

Зовсім скоро, на осінніх канікулах, ми знову запросимо усіх школярів, зацікавлених психологією, на ІІ фестиваль психологічних практик «Стожари». Переконані, що ця подія змінить не одну роль «учасника» на «транера»!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *