ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ. ПЕРША ЗУСТРІЧ ІЗ ПРОФЕСІЙНИМ МАЙБУТНІМ

27 жовтня 2018 р. до МНУ імені В.О. Сухомлинського завітали старшокласники міста та області на День відкритих дверей. Кожен з учнів на спеціально організованій виставці мав можливість детально познайомитися з досягненнями та специфікою спеціальностей, за якими здійснюється підготовка, поспілкуватися з керівництвом вузу, викладачами кафедр та студентами, записатися на заходи Тижня професій в університеті.

Настрій наших гостей цього дня був особливим! Його створили не лише емоції від очікувань, а й музичне привітання (виступ естрадного колективу) і майстер-клас «Music box» від кафедри музичного мистецтва, профорієнтаційний тренінг «Хочу-Можу-Треба» від кафедри психології, тренінгове заняття «Техніки релаксації» від кафедри спеціальної освіти, емоційне, проте змістовне спілкування з представниками кафедри соціальної роботи.

Попереду ще дуже багато цікавого: інтерактивний майстер-клас для майбутніх музикантів «Music box-2»  (1 листопада 2018 р., початок об 11:00), незабутній тренінг «Логопедичні візерунки» (31 жовтня 2018 р., початок о 15:00), насичений фестиваль психологічних практик «Стожари» (31 жовтня 2018 р., початок о 10:00), експрес-діагностика «Шкала щастя» та вікторина «Соціальний працівник – це модно!» (03 листопада 2018 р., початок о10:00).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *