СЕМІНАР-КОНСУЛЬТАЦІЯ ДЛЯ МАЙБУТНІХ МАГСТРІВ-ПСИХОЛОГІВ

12 лютого 2019 р. відбувся семінар-консультація для усіх бажаючих вступити на магістратуру з психології у 2019 році. З вітальним словом до присутніх звернулася завідувач кафедри психології І.І. Савенкова, розкриваючи переваги навчання саме в МНУ імені В.О. Сухомлинського. Етапи вступної кампанії 2019 р. та її особливості розкрила під час свого виступу викладач кафедри психології Л.А. Опанасенко. Детальну інформацію про програму фахового вступного іспиту надав доцент кафедри психології В.В. Шевченко.

Важливе повідомлення щодо реєстрації та проходження ЗНО (ЄВІ) з іноземної мови детально презентували фахівці відділу довузівської підготовки університету О.Б. Покуль та В.М. Сотник. Про успішний досвід підготовки та складання ЗВІ з англійської мови у 2018 р. розповіли магістри спеціальності «Психологія» І.С. Шавловська та Г.Л. Любінецька.

Під час семінару-консультації було обговорено ряд хвилюючих питань. Зауважимо, кафедра психології завжди готова надати індивідуальну консультацію для тих, хто її потребує і з поважних причин не зміг бути присутнім на заході!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *