Запрошуємо до участі у Всеукраїнському науково-практичному семінарі «Актуальні проблеми сучасної мистецької освіти в умовах впровадження нової української школи»

Інформаційне повідомлення кафедра музичного мистецтва

Шановні колеги! Запрошуємо Вас взяти участь у Всеукраїнському науково-практичному семінарі «Актуальні проблеми сучасної мистецької освіти в умовах впровадження нової української школи», який буде проводитися з 02 по 04 квітня  2019 року на базі Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського у рамках Всеукраїнського фестивалю-конкурсу мистецтв «Мистецька феєрія»

     Наукова проблематика семінару:

Секція №1. Національно-патріотичне виховання учнів та студентів закладів мистецького спрямування  на матеріалі української фортепіанної спадщини.

Секція №2. Інноваційні методики і технології викладання предметів Мистецької освітньої галузі Нової української школи.

Секція №3. Актуальні проблеми вокальної та інструментальної підготовки студентської молоді в контексті Нової української школи.

Секція №4. Сучасні тенденції розвитку інструментального виконавства в системі національно-патріотичного виховання учнів та студентської молоді.

Секція №5. Виховання національно-патріотичної свідомості у диригентсько-хоровому та вокальному навчанні.

 

Робочі мови конференції: українська, російська, англійська, польська.

Форми участі в конференції: очна та дистанційна.

До участі у семінарі запрошуються науковці, викладачі закладів вищої освіти, методисти, учителі предметів Мистецької освітньої галузі закладів загальної середньої освіти та музичних шкіл, студенти, магістранти, аспіранти та інші фахівці.

Під час роботи семінару передбачається участь учасників у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі мистецтв «Мистецька феєрія», робота секцій, підсумкове засідання.

 

Інформаційний лист (переглянути у форматі PDF)

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *