ДОЛУЧАЄМОСЯ ДО СВІТОВОГО НАУКОВОГО СПІВТОВАРИСТВА

Наукова діяльність кафедри психології завжди спрямована на вирішення актуальних питань психологічної науки і практики. Результати теоретичних та емпіричних пошуків викладачів і студентів-психологів опубліковані у численних вітчизняних і закордонних монографіях, фахових виданнях, збірниках наукових праць, відзначені грамотами і дипломами різних рівнів.

Починаючи з 2018 р. наукові дослідження викладачів кафедри на чолі із завідувачем кафедри І.І. Савенковою публікуються у виданнях, які входять до міжнародної науковометричної бази Scopus та Web of Science, що свідчить про їх високий науковий рівень та практичну значущість. Світові рецензенти відзначають наукову новизну та вагомість напрацювань наших університетських вчених-психологів і запрошують до подальшої співпраці. Так, наприкінці січня 2019 р. Джессі Райт – секретар редакції Великобританського  Міжнародного журналу клінічних та експериментальних медичних наук (входить до  бази Scopus) запропонував І.І. Савенковій (завідувачу кафедри психології, доктору психологічних наук) стати одним із членів редколегії (у журналі публікуються результати досліджень в галузі медицини та клінічної психології).

Щиро віримо, що з кожною новою публікацією науковців МНУ імені В.О. Сухомлинського у провідних світових журналах співпраця українських і зарубіжних вчених вийде на новий, більш продуктивний рівень!

Познайомитись із результатами досліджень наших викладачів-психологів, які опубліковані у журналі, що входять до бази Scopus, можна за посиланням: http://www.ejgm.co.uk/Large-biological-cycle-duration-in-patients-with-respiratory-organs-disorders,99826,0,2.html

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *