ВІДКРИТТЯ ІНТЕРАКТИВНИХ КУРСІВ ДЛЯ СТАРШОКЛАСНИКІВ «ЮНИЙ ПСИХОЛОГ»

 

16 березня 2019 р. в МНУ імені В.О. Сухомлинського на факультеті педагогіки та психології кафедрою психології було ініційовано відкриття інтерактивних курсів для старшокласників «Юний психолог». Стати «курсантами» виявили бажання 30 старшокласників. Вони пройшли відповідну онлайн-реєстрацію, зазначивши найбільш важливі для них особисто питання щодо психологічної науки і практики.

Перша зустріч школярів і викладачів вузу розпочалася з урочистостей. З привітальним словом до учнів звернулися: заступник декана факультету педагогіки та психології, к.психол.н., доцент – Чугуєва І.Є., заступник завідувача кафедри психології, к.психол.н., доцент – Шевченко В.В., викладач кафедри психології, практичний психолог-профорієнтолог – Опанасенко Л.А.

Вже в перший день знайомства було розпочато цікаве та насичене навчання. На школярів чекало 2 інтерактивних заняття: «Від ХОЧУ до БУДУ» (майстер-клас проводила Л.А. Опанасенко), «Секрети емоційного реагування» (воркшоп проводила І.Є. Чугуєва).

Кожен учасник курсів отримав індивідуальну папку для роботи, до складу якої увійшли спеціальні психодіагностичні бланки, рефлексивні картки, буклети університету тощо.

В організації заходу допомогли студенти-волонтери спеціальності психологія: К. Киричук (117 гр.), Л. Король (117 гр.), А. Тесля (227 гр.), К. Широких (227 гр.), Т. Вислоцька (227 гр.).

Через 2 тижні, а саме 30 березня на наших «курсантів» чекають нові, не менш захоплюючі, години навчання психології! Тож, до скорих зустрічей!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *