Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція «Сучасна логопедія: інноваційні технології»

25.06.2019 кафедрою спеціальної освіти спільно з Національним педагогічним університетом імені М. П. Драгоманова та Полтавським національним педагогічним університетом імені В. Г. Короленка було проведено Всеукраїнську науково-практичну інтернет-конференцію «Сучасна логопедія: інноваційні технології» з міжнародною участю.

На конференцію завітали логопеди-практики міста Миколаєва. Під час заходу у форматі інтернет-спілкування професорсько-викладацький склад кафедри обговорював з колегами сучасні здобутки корекційної педагогіки, логопедії, спеціальної психології. Учасники із Києва, Сум, Кам’янця-Подільського, Полтави, Херсону та Миколаєва представили результати власних досліджень, спрямованих на осягнення сучасних інноваційних технологій у царині логопедичної науки.

Особливу увагу учасників конференції привернула участь Польського об’єднання логопедів, які, завдяки зусиллям завідувача спеціальної освіти д.пед.н., проф. Савінової Н.В. та викладача кафедри спеціальної освіти Сорочан Ю.Б.  долучились до проведення конференції та поділились власним професійним досвідом.

Завідувач кафедри спеціальної освіти д.пед.н, проф. Савінова Н.В. наголосила на важливості та перспективності подібних заходів, відтак слово було надано магістрам, які презентували власні розробки корекційних програм із застосуванням новітніх технічних засобів навчання.

Після пленарного та секційних засідань доцентом кафедри спеціальної освіти, к.псих.н. Карскановою С.В. та викладачем кафедри спеціальної освіти Корнієнко І.В. було проведено майстер-класи для фахівців міста Миколаєва, які люб’язно завітали на конференцію.

Дякуємо усім учасникам та гостям конференції, сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *