Міжнародне стажування: обмін інноваціями та корисними науково-педагогічними розвідками

Поглибленню професійних знань, розширенню наукового світогляду, набуттю досвіду виконання додаткових завдань та обов’язків у межах спеціальності сприяло тримісячне стажування професорсько-викладацького складу кафедри української мови і літератури (Рускуліс Л. В., Баденкова В. М., Корнієнко І. А., Мхитарян О. Д.), проректора з науково-педагогічної роботи (Кузнецова О. А.) МНУ імені В. О. Сухомлинського в University College of Social Sciences (Вища школа Лінгвістична) у місті Ченстохові (Польща). Участь у Європейському освітньому проєкті «The innovative Methods and Technologies ofTeaching: The Newest in the European Educational Practice» надала можливість сформувати та закріпити на практиці професійні компетентності, вивчити передовий досвід науковців, ознайомитися з новітніми технологіями в сучасній освіті.
Протягом стажування взято участь у VIII Міжнародній науковій конференції «Менеджмент міжнародних освітніх проєктів – виклик 21 століття» (за програмою Erasmus +), організатор – «Instytut Badań iInnowacji w Edukacji», Х Міжнародній і Мультидисциплінарній науковій конференції «Дилемати в сучасній освіті»; опановано спеціальні курси, серед яких: «Трансформаційна освіта та її засоби», «Медіа і соціальна комунікація», «Новітні технології в сучасній освіті «Глобальна університетська мережа» і «Глобальна лабораторія»» та інші.
Обмін досвідом із вітчизняними та зарубіжними партнерами
Під час проходження іноземного стажування у Вищий школі Лінгвістичній (м. Ченстохова, Польща) професорсько-викладацький склад МНУ імені В. О. Сухомлинського (Кузнецова О. А., Рускуліс Л. В., Баденкова В. М., Корнієнко І. А., Мхитарян О. Д.) узяв участь у Х Міжнародній і Мультидисциплінарній науковій конференції «Дилемати в сучасній освіті» (31.01.2020 року). Широкому загалу науковців було представлено доповідь доктора педагогічних наук Рускуліс Л. В. «Мовна особистість сучасного вчителя української мови», а також презентовано літературно-мистецькі та освітні проєкти кафедри української мови і літератури доцентом Корнієнко І. А.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *