Запрошуємо Вас до дистанційної участі у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі інструментального виконавства «ЗЛАТОГРАЙ», який проводиться у рамках Всеукраїнського фестивалю-конкурсу “Мистецька феєрія”

Вельмишановні колеги, у зв’язку з впровадженням загальнонаціонального карантину, зазначений фестиваль-конкурс в цьому році буде проводитись тільки в дистанційній формі!

Організаторами та засновниками Всеукраїнського фестивалю-конкурсу інструментального виконавства «ЗЛАТОГРАЙ» (далі – фестиваль-конкурс) є Департамент освіти і науки Миколаївської обласної державної адміністрації, Управління культури, національностей та релігій Миколаївської облдержадміністрації, Миколаївський національний університет імені В. О. Сухомлинського, кафедра музичного мистецтва.

Фестиваль-конкурс проводиться за підтримки ректорату університету на базі кафедри музичного мистецтва факультету педагогіки та психології Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського.

У рамках фестивалю-конкурсу реалізовується наукова тема МНУ імені В. О. Сухомлинського «Військово-патріотичне виховання молоді в освітньо-виховному просторі університету».

Детальна інформація та реєстрація за посиланням:

https://forms.gle/Xb4ewEjkoAihurgF8

Форма отримання дипломів може змінитись в залежності від епідеміологічної ситуації в Україні. Телефонуйте для уточнення. Просимо з розумінням віднестися до організації цьогорічного Всеукраїнського фестивалю-конкурсу інструментального виконавства «ЗЛАТОГРАЙ».

Будьте здорові! Бережіть себе!

 

З повагою, оргкомітет Всеукраїнського фестивалю-конкурсу інструментального виконавства “ЗЛАТОГРАЙ”.

 

Контактні дані

066-308-80-45, 067-512-48-25 Щербак Ігор Вікторович

shcher.i.v@gmail.com  з позначкою в темі «ЗЛАТОГРАЙ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *