ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНИЙ СЕМІНАР «МИСТЕЦЬКА ОСВІТНЯ ГАЛУЗЬ: МЕТОДИКИ, ТЕХНОЛОГІЇ»

23 – 26 березня 2020 року на базі Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського кафедрою музичного мистецтва було проведено у дистанційній формі Всеукраїнський  науково-практичний семінар «МИСТЕЦЬКА ОСВІТНЯ ГАЛУЗЬ: МЕТОДИКИ, ТЕХНОЛОГІЇ». Семінар об’єднав 350 учасників з усіх куточків України – Миколаївської, Херсонської, Одеської, Київської, Дніпропетровської, Харківської, Івано-Франківської, Львівської, Кіровоградської, Запорізької, Черкаської, Донецької (м.Бахмут, м. Часів Яр), Хмельницької, Закарпатської, Житомирської, Волинської, Полтавської, Рівненської областей. На семінарі в онлайн-режимі були обговоренні питання впровадження інноваційних методик і технологій викладання предметів Мистецької освітньої галузі в закладах загальної середньої освіти та закладах вищої освіти, професійної підготовки (інструментального виконавства і вокально-хорової) учнів і студентів.

У онлайн-режимі відбувся показ деяких записів виступів учасників, які можна переглянути за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=JunWndwuHtI&list=PLzjnZQuekRF-rh6Llgz_vfEDhSh8a_-Fv&index=11

Проведення семінару в дистанційній формі дало можливість приєднатися до семінару не лише зареєстрованим учасникам, а і всім охочим. Таким чином, семінар переглянуло 595 осіб, про що засвідчив огляд аналітики перегляду на каналі.  Ми отримали багато відгуків і поширень ролику нашого семінару у мережі фейсбук (групи «Форум викладачів-музикантів всього світу «А Я РОБЛЮ ТАК», «Заклади початкової мистецької освіти», «Сочинения  и музыка Ирины Степановой-Боровской»). Учасники відмітили високий рівень організації семінару, високопрофесійні виступи учасників («Спасибі Вам за  проведення такої просвітницької роботи! Бережіть себе!» Андрій Пилипченко, «Величезне спасибі! Дуже цікавий, потрібний семінар! Проведена величезна високопрофесійна підготовча робота організаторів семінару та його учасників!» Ірина Степанова-Боровська, «Дякую за семінар! Музика надихає! В такий час ми разом працюємо задля мистецького майбутнього наших дітей! Організаторам велике дякую! Людмила Аристова, спасибі за Вашу роботу!» Ірина Курбанова).

Програма семінару

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *