НА ШЛЯХУ ДО ЗІРКОВОГО ВИЗНАННЯ

 Дружня студентська родина і викладацький склад кафедри музичного мистецтва факультету педагогіки та психології МНУ імені В.О.Сухомлинського щиро вітає студента 557 групи спеціальності «Музичне мистецтво» Ігоря Белічко з отриманням Почесної відзнаки «Зірка культури».

Традиційно, на початку листопада, професійні діячі та аматори культури і мистецтва Миколаєва, які протягом останнього року зробили значний прорив у своїй справі, нагороджуються Почесною відзнакою «Зірка культури», започаткованою у 2017 році за ініціативи управління з питань культури та охорони культурної спадщини Миколаївської міської ради.

Ігор Белічко – керівник народного художнього колективу ансамблю танцю «Юність Прибужжя» Палацу творчості учнів м. Миколаєва, засновник і хореограф колективу «Braves crew». Ігор є лідером вуличних культур, активно розвиває сучасні стилі танцю на теренах Миколаєва. «Braves crew» – переможці Udance Lviv «Best Dance Show», переможці суперфіналу фестиваля «Global Talent», єдина команда в нашому місті, яка взяла участь у відбірковому етапі World of Dance HBO, продюсером телевізійної версії якого є голлівудська зірка Дженіфер Лопес. Ігорю Белічко вдалося організувати у Миколаєві цілу низку майстер-класів від топових хореографів України.

МНУ імені В.О.Сухомлинського пишається своїм студентом! Бажаємо натхнення, подальших звершень та перемог!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *