ВІТАЄМО ВІКТОРІЮ САКОВСЬКУ З ПЕРЕМОГОЮ У ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ КОНКУРСІ НАУКОВИХ РОБІТ СТУДЕНТІВ!

ВІТАЄМО З ПЕРЕМОГОЮ

У КОНКУРСІ НАУКОВИХ РОБІТ!

 16 квітня 2021 на кафедрі психології та соціальних наук сталася значна подія. Студентка 5-го курсу, САКОВСЬКА ВІКТОРІЯ,  посіла 1 МІСЦЕ у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт із галузі «Загальна та соціальна психологія», який відбувся на базі Херсонського державного університету. 28 учасників, які представляли 19 університетів України, цього року потрапили до ІІ туру курсу. Приємно зазначити, що  серед них найкращою визнали нашу студентку, яка захищала наукову роботу за темою «ПСИХОЛОГІЧНІ МАРКЕРИ ХІКІКОМОРІ В ОСІБ ЮНАЦЬКОГО ВІКУ В УМОВАХ КАРАНТИННИХ ОБМЕЖЕНЬ». Магістрантка гiднo пpeзeнтувaла результати цікавого наукового дослідження.

 Наполегливо і цілеспрямовано йшла Вікторія до цієї перемоги під керівництвом талановитого викладача, професіонала своєї справи, кандидата психологічних наук, доцента кафедри психології та соціальних наук ЧУГУЄВОЇ ІННИ ЄВГЕНІЇВНИ. Вже третій рік поспіль Вікторія Саковська бере участь у Всеукраїнському конкурсі наукових робіт и кожен рік вона отримує призові місця. Це свідчить про ґрунтовну та системну роботу колективу кафедри психології та соціальних наук і особливо   наукового керівника  – Чугуєвої І.Є.- спрямовану на розкриття наукового потенціалу студентів. Вікторія є автором та співавтором  багатьох наукових публікацій, учасником Міжнародних та Всеукраїнських конференцій. А цього року вона стала ще й президентським стипендіатом.

Кафедра психології та соціальних наук щіро вітає Саковську Вікторію та її наукового керівника Чугуєву Інну Євгеніївну із достойною перемогою та бажаємо їм подальших творчих успіхів і нових досягнень!

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *