ВІТАЄМО ТЕСЛЮ АЛІНУ З ПРИЗОВИМ МІСЦЕМ НА ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ КОНКУРСІ НАУКОВИХ РОБІТ!!!

Вітаємо студентку 4-го курсу спеціальності “053. Психологія” Теслю Аліну, яка гідно представила наш університет у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з почесним 3-м МІСЦЕМ!!! Конкурс відбувся на базі Херсонського державного університету, де Аліна стала призеркою в галузі «Гендерні дослідження», у якій неперевершено представила на всеукраїнський огляд вчених наукове дослідження з теми «ГЕНДЕРНА СПРЯМОВАНІСТЬ ІНТЕРНЕТ-ПРОДУКТІВ З ПСИХОЛОГІЧНОЇ ПРОБЛЕМАТИКИ».

Вже другий рік поспіль цілеспрямована, наполеглива, завзята та невідступна у своїй меті Аліна займає призове місце!!! А допомагає їй в осягненні таких вершин наукової ниви талановитий, вимогливий професіонал своєї справи – ІННА ЄВГЕНІЇВНА ЧУГУЄВА – викладач кафедри психології та соціальних наук, доцент, доктор філософії в галузі психології.

Аліна є автором та співавтором багатьох наукових публікацій, учасником Міжнародних та Всеукраїнських конференцій, круглих столів, тренінгів та майстер-класів, і щоразу вона значно збільшує глибину власного наукового пошуку, на радість нашої кафедри, плідна робота викладачів якої спрямована на створення таких умов, в яких є можливість для розвитку та розкриття науково-практичного потенціалу студентів-психологів.

Кафедра психології та соціальних наук щиро вітає Теслю Аліну та її наукового керівника Чугуєву Інну Євгеніївну з почесним третім місцем та бажає їм подальших звершень у сучасній психологічній науці!

ВІТАЄМО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *