І ЗНОВ ПЕРЕМОГА СТУДЕНТІВ-ПСИХОЛОГІВ НА ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ КОНКУРСІ ! ВІТАЄМО НІКОЛІНУ ОЛЕКСАНДРУ!

rpt

І знов перемога!!!! Щойно кафедра психології та соціальних наук привітала своїх студенток Саковську В. та Теслю А. з 1-м та 3-м місцями на Всеукраїнському конкурсі наукових робіт з психології, як знов перемога!!!!!!! Цього разу перемогу здобула НІКОЛІНА ОЛЕКСАНДРА, студентка 3-го курсу спеціальності психологія,  яка гідно представила університет у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт та посіла почесне 2 МІСЦЕ. Конкурс відбувався на базі Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К.Д. Ушинського. Студентка стала призеркою в галузі «Вікова та педагогічна психологія», де представила наукову роботу з теми «ПСИХОЛОГІЧНА ГОТОВНІСТЬ ВЧИТЕЛІВ ДО РОБОТИ ЗА ЗМІШАНОЮ ФОРМОЮ НАВЧАННЯ».

Олександра навчається лише на 3-му курсі, але вона вже впевнено просувається теренами наукового пізнання. Керує цим процесом чуйна, вимоглива та віддана справі РУДА НАТАЛІЯ ЛЕОНІДІВНА – викладачка кафедри психології та соціальних наук, доцент, доктор філософії в галузі психології.

Олександра є молодою науковицею, яка є автором та співавтором  багатьох наукових публікацій, учасником Міжнародних та Всеукраїнських конференцій, круглих столів, тренінгів та майстер-класів. А в  цьому році вона представляла результати свого наукового пошуку в Université de Paris, відомому у світі як Сорбона (Франція).

Слід  зазначити плідну та системну роботу колективу кафедри психології та соціальних наук, спрямовану на розкриття наукового потенціалу студентів спеціальності «Психологія».

Кафедра психології та соціальних наук щиро вітає Ніколіну Олександру та її наукового керівника Руду Наталію Леонідівну з почесним другим місцем та бажає їм подальших звершень у наукових дослідженнях!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *