УВАГА!!! ВИБОРИ ДО ОРГАНІВ СТУДЕНТСЬКОГО САМОВРЯДУВАННЯ (ПЕРЕДВИБОРЧА ПРОГРАМА ВЛАДИСЛАВА НІКОРИ)

Зроби свій вибір правильно, зміни майбутнє університету у кращу сторону!

 

Вітаю! Мене звати Нікора Владислав, я народився 14 листопада 2003 року. В цьому році я поступив на спеціальність: 014, історія і право.

З першого свого дня навчання в цьому університеті я проявляю активність і долучаюся до різноманітних программ та подій, які безперечно дають можливість розкрити себе та показати свої навички.

Не дивлячись на те, що я лише перший курс, я багато чого побачив та відчув. До цього якраз можна віднести історію нашого факультету та університету. Я натхненний ідеєю творити з іншими та зробити свій внесок у життя самого університету та студентів, які в ньому навчаються.

Не дивлячись на карантинні обмеження та заочне навчання, яке нас усіх тримає вдома, я вважаю, що це можливість для втілення багатьох ідей. Ми живемо в ХХІ сторіччі – віці цифрових технологій, без яких ми не можемо уявити сучасне життя кожної людини. А отже, ми можемо поширювати інформацію про наш университет на різну кількість аудиторії (чому різну? бо все залежить від нас та від якості нашого контенту, який сподобається людям). Тік-ток, інстаграм, ютуб – це платформи, на яких найбільше молоді. Залучати не тільки наших студентів до різних конкурсів,  а й студентів інших навчальних закладів.

В мене два чудові тьютори, під початком я відчуваю себе набагато впевненіше та вважаю, що в нас все вийде. Якщо я стану членом студради університету або факультету педагогіки та психології, то в мене буде можливість допомогти в реалізації ідей інших членів та голови, ну і звісно що кожного, хто захоче долучитися до життя університету. Бажаю усім успіху!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *