Всеукраїнський фестиваль вокальної та хорової музики “Золоті голоси”, який проводиться в рамках Всеукраїнського фестивалю-конкурсу мистецтв “Мистецька феєрія”

Шановні друзі!

 Ми раді Вас вітати  на Тринадцятому Всеукраїнському фестивалі вокальної та хорової музики «Золоті голоси». В цьому році наш фестиваль проводиться у дистанційному режимі і має декілька частин. Сьогодні ми будемо прослуховувати виконавців, які вже прислали нам свої відеофайли. Просимо не турбуватися всіх інших. Ми обов’язково прослухаємо всі виступи і проведемо гала-концерт по закінченню карантину.

Добре, що хорова музика, як і раніш остається візитною карткою українського народу, розквітає в наш час з новою силою. З’являються нові колективи у школах,  в позашкільних закладах.

Головною метою фестивалю є звернення до славних музичних традицій Миколаївщини, зокрема розвитку і творчих досягнень вокального, хорового та ансамблевого виконавства, сприяння встановленню творчих зв’язків між дитячими і юнацькими хоровими колективами Миколаївщини, популяризація вокально-хорової музики серед дітей та юнацтва, проведення профорієнтаційної роботи серед учасників та глядачів фестивалю та відбору майбутніх абітурієнтів на спеціальність «Музичне мистецтво».

В цьому році зареєстровано більше 70 виконавців, вокальних ансамблів та хорових колективів. Всім бажаємо успіху, надхнення та здоров’я!!!!!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *